Vitamina K2 sub formă MK-7, 100 mcg, 120 capsule, Bronson

0 Recenzii

Sprijină sănătatea oaselor*

Promovează funcția cardiovasculară sănătoasă*

119,00 RON
cu TVA
Disponibilitate:

Vitamina K2, sub forma MK-7 (menaquinonă-7), are multiple avantaje notabile pentru sănătate. Iată câteva dintre beneficiile principale ale acestei forme specifice de vitamina K2:

1. **Absorbție și biodisponibilitate îmbunătățite**: MK-7 are o structură chimică care îi permite să fie absorbită și utilizată mai eficient de către organism comparativ cu alte forme de vitamina K, precum K1 (filochinonă) sau alte forme de K2 (MK-4).

2. **Durată lungă de acțiune**: MK-7 rămâne activă în organism pentru o perioadă mai lungă de timp, având un timp de înjumătățire de aproximativ 72 de ore. Aceasta înseamnă că are un efect prelungit și este necesară o administrare mai rară.

3. **Sănătatea oaselor**: Vitamina K2 MK-7 joacă un rol esențial în activarea osteocalcinei, o proteină care leagă calciul în matricea osoasă. Acest lucru contribuie la fortificarea oaselor și la prevenirea osteoporozei.

4. **Sănătatea cardiovasculară**: MK-7 ajută la prevenirea calcificării arteriale prin activarea proteinei MGP (matrix Gla-protein), care împiedică depunerea calciului în arterii. Astfel, contribuie la menținerea elasticității și sănătății vaselor de sânge.

5. **Metabolismul calciului**: Vitamina K2 MK-7 este crucială pentru un metabolism adecvat al calciului, asigurând că acest mineral esențial este depozitat acolo unde este necesar (în oase) și nu în locuri nedorite (în artere și țesuturi moi).

6. **Sprijin pentru sănătatea dentară**: Prin promovarea metabolismului corect al calciului și activarea osteocalcinei, MK-7 poate contribui și la sănătatea dentară, ajutând la menținerea dinților puternici și sănătoși.

7. **Reducerea riscului de boli cronice**: Prin protejarea sănătății cardiovasculare și a sistemului osos, vitamina K2 MK-7 poate contribui la reducerea riscului de boli cronice, cum ar fi bolile cardiovasculare și osteoporoza.

8. **Suport pentru sănătatea cognitivă**: Unele studii sugerează că vitamina K2 poate avea un rol în menținerea funcției cognitive și în protejarea împotriva declinului cognitiv legat de vârstă.

9. **Eficiență în doze mici**: Datorită duratei lungi de acțiune și a biodisponibilității ridicate, MK-7 este eficientă chiar și în doze mici, făcându-l o opțiune convenabilă pentru suplimentarea zilnică.

10. **Sinergie cu vitamina D**: Vitamina K2 MK-7 funcționează sinergic cu vitamina D, ambele contribuind la metabolismul calciului și la sănătatea oaselor și a inimii. Administrarea combinată a acestor vitamine poate oferi beneficii suplimentare.

Mod de utilizare:Numai pentru adulti, luati o capsula  pe zi cu un pahar cu apa.

Ingrediente: Vitamin K2 (as MK7 Menaquinone)100 mcg. Alte ingrediente: Celuloză microcristalină, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, capsulă de celuloză modificată.

Precautii:
Daca luati orice medicamente, consultati medicul inainte de utilizare.
Acesta este un supliment alimentar. 
A nu se depasi doza zilnica recomandata.
A se tine la loc uscat, ferit de lumina si caldura ( temperatura optima 08-30 C ). 
A nu se administra copiilor. 
A nu se lasa la vederea si indemana copiilor.  
Produsul nu este  recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat.

Prezentare: 120 capsule

 

10 Produse
Scroll