Termeni si Conditii Generale de utilizare ale site-ului Suplimed.ro

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor folositi si a conditiilor stipulate. Suplimed.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Este recomandabil sa accesati link-ul din josul paginii, intitulat “Conditii Generale” pentru a putea citi cea mai recenta versiune a Conditiilor de Generale de Utilizare specifice site-ului.

Acest site este intretinut si administrat de SC Suplimed Invest SRL, avand sediul social in Bucuresti, Str. Zidurilor 44, sector 2, si punct de lucru in Bucuresti, Sos Mihai Bravu nr 123-135 sector 2, numar de ordine in Registrul Comertului: J40 /9942 /2014, Cod Unic de Inregistrare fiscala RO33518549

1. TERMENI FOLOSITI

Vanzator – SC SUPLIMED INVEST SRL, denumita in acest document Suplimed.ro

Cumparator – persoana fizica sau juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda de produse din cadrul acestui site, indiferent de modalitatea efectuarii comenzii: pe site, telefonic sau email.

Utilizator – persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la Continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Suplimed.ro (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Suplimed.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Cont – sectiunea din Site, la care accesul se realizeaza prin informatiile definite de Utilizator/Cumparator si alcatuite dintr-o adresa de e-mail si o parola, care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Utilizator/Cumparator si istoricul Comenzilor Cumparatorului in Site.

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, intentia sa de a achizitiona Produse si Servicii de pe Site.

Site – domeniul http://www.suplimed.ro/ si subdomeniile acestuia.

Campanie promotionala – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Produse si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut:

- toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

- continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

- orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

- informatii legate de Produsele si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

- date referitoare la Vanzator, sau alte date specific ale acestuia.

Document – prezentele Conditii Generale.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) cu referire la Produsele si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Produs sau Serviciu de catre Suplimed.ro Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Produselor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Produselor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Produse si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata, daca aceasta a fost platita in avans.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator sau Cumparator.

Pentru motive justificate Suplimed.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Suplimed.ro. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Suplimed.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de Produse si/sau Servicii sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea Contact din Site. Vor fi excluse din Site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Suplimed.ro poate publica pe Site informatii despre Produse si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Suplimed.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Toate tarifele aferente Produselor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. (Taxa pe Valoarea Adaugata).

In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare si au rol informativ.

Produsele comercializate pe Suplimed.ro contin prospecte sau etichete pe care va trebui sa le cititi inainte de a le consuma, informatiile din aceste prospecte / etichete neputand substitui sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau ale oricarui personal medical calificat. Drept urmare, Suplimed.ro nu poate fi facuta responsabila pentru nici o dauna provocata de consumul incorect al produselor comercializate. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propria raspundere.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Suplimed.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect .

Utilizatorului/Cumparatoruluinu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Suplimed.ro, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Suplimed.ro asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Suplimed.ro.

Orice Continut la care Utilizatorul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Suplimed.ro si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Suplimed.ro cu referire la acel Continut.

In cazul in care Suplimed.ro confera Utilizatorului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, o cantitate bine definita de Continut, la care Utilizatorul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Suplimed.ro pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun Continut transmis catre Utilizator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Suplimed.ro si/sau al angajatului Suplimed.ro care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

6. PUBLICITATE

Newsletterele Suplimed.ro sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Suplimed.ro. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client, poate fi modificata in orice moment, prin contactarea Suplimed.ro in acest sens.

Renuntarea la primirea Newslettere-lor de catre Client sau Cumparator se poate face in orice moment folosind optiunea de dezabonare inclusa in fiecare Newsletter.

Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document

7. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

S.C. SUPLIMED INVEST SRL este inregistrata Operator de date cu caracter personal ANSPDCP cu nr. 28201 din 2014.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. SUPLIMED INVEST SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs.

Scopul colectarii datelor este:

- expeditia in cele mai bune conditii a Comenzilor efectuate de Cumparatori la Suplimed.ro ;

- informarea Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor;

- evaluarea Produselor si Serviciilor oferite;

- activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata si de statistica.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Suplimed.ro si va dati acordul ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre Suplimed.ro si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Suplimed.ro si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata si de statistica.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa S.C. SUPLIMED INVEST SRL, Str. Zidurilor 44, Sector 2, Bucuresti, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

- sa interveniti asupra datelor transmise;

- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara

- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, Suplimed.ro.ro poate notifica Utilizatorii/Cumparatorii privind ofertele curente prin Newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Suplimed.ro.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice Utilizator/Cumparator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Suplimed.ro.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, Suplimed.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

8. COMANDA

Utilizatorul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Produselor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Produs si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Produs/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea a Produsului/Serviciului.

Suplimed.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor Produselor/Serviciilor afisate. Din acest motiv, Suplimed.ro isi rezerva dreptul de a nu onora o anumita Comanda in cazul in care respectivul Produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Cumparatorul va fi notificat imediat despre acest fapt, notificare insotita de oferte de Produse alternative.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

- invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Suplimed.ro, in cazul platii online;

- datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

- in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului anterioare pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Suplimed.ro.

9. RETRAGEREA DIN CONTRACT

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta, Consumatorul are dreptul de retragere din contractul incheiat la distanta, ce rezulta din transmiterea comenzii si emiterea facturii, in cel mult 14 zile calendaristice de la data la care intra in posesia fizica a produselor cu conditia sa notifice Suplimed.ro in scris, prin e-mail, la adresa office[at]suplimed.ro . Notificarea trimisa in scris trebuie sa contina datele de contact si data Comenzii, numele si cantitatea Produselor ce se solicita a fi returnate. Suplimed.ro va confirma primirea notificarii de retragere din Contract.

Conform cu art. 16, litera e, din Ordonanta de Urgenta 34/2014 se face exceptie de la dreptul de retragere din contract pentru furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Consumator.

Produsele vor fi returnate in ambalajul original, sigilate cu sigilul original al producatorului, impreuna cu toate documentele care l-au insotit si se va folosi aceeasi varianta de transport prin care au fost livrate. Costurile de retur vor fi suportate de Consumator.

Produsele vor fi returnate fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care Consumatorul a comunicat Suplimed.ro decizia sa de retragere din contract.

Suplimed.ro va returna banii in maxim 14 zile, dar nu inainte de data receptiei fizice a Produselor returnate, iar suma include si costul livrarii initiale.

In situatia in care valoarea Produselor este diminuata ca urmare a modului de manipulare de catre Consumator, pentru a face din nou produsele vandabile Suplimed.ro isi rezerva dreptul de a deduce un cost rezonabil evaluat in functie de starea produsului la receptia fizica a acestuia.

Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere din Contract este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

10. FACTURARE – PLATA

Preturile Produselor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului http://www.suplimed.ro/includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda la inregistrarea acesteia in sistemul site-ului http://www.suplimed.ro/. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura fiscala aferenta Comenzii pentru toate Produsele si/sau Serviciile vandute de Suplimed.ro. Factura va fi transmisa in interiorul coletului cu Produsele expediate. Pentru situatia in care plata Produselor se efectueaza ramburs - la primirea coletului, reprezentantul firmei de curierat va elibera chitanta pentru valoarea sumei incasate de la dvs.

11. TERMENUL DE VALABILITATE AL PRODUSELOR

Toate Produsele comercializate de Suplimed.ro benefiziaza de conditii de valabilitate conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Suplimed.ro nu comercializeaza Produse care au termenul de valabilitate depasit.

La Suplimed.ro toate Produsele comercializate au termen de valabilitate in momentul vanzarii mai mare decat perioada de utilizare a Produsului, conform cu recomandarile de consum ale producatorului.

Suplimed.ro comercializeaza toate Produsele in ambalajul original al producatorului. Pentru a fi livrate in cele mai bune conditii la Cumparator, Produsele sunt impachetate si protejate suplimentar, peste ambalajul original al producatorului, de catre Suplimed.ro

12. LIVRAREA PRODUSELOR

Vanzatorul va livra Produsele conform cu variantele prezentate la realizarea Comenzii si conform optiunii Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Detaliile de livrare a Produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea Suplimed.ro, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

Termenul de livrare obisnuit al Produselor cumparate de la magazinul nostru se incadreaza intre 2 si 7 zile lucratoare din momentul inregistrarii comenzii in serverele Suplimed.ro. In conditii speciale (avand in vedere existenta unei infrastructuri neadecvate in privinta transporturilor si a aprovizionarii unor furnizori) si a faptului ca din momentul expedierii comenzii atat Suplimed.ro, cat si Cumparatorul se afla la discretia companiei de expeditie, Suplimed.ro isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Toate produsele achizitionate prin site-ul Suplimed.ro intra sub incidenta unui contract de transport. Aceasta inseamna ca exista riscul de pierdere a unor produse dupa expeditia Comenzii catre transportator.

13. TRANSFERUL PROPRIETATII PRODUSELOR

Proprietatea asupra Produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

14. RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

15. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

16. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Suplimed.ro si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Scroll