Vitamina B12 Shot of Energy, 2500 mcg, 90 tablete, Bronson

0 Recenzii

- ajută la menținerea nivelurilor de energie robuste, acest nutrient esențial ajută la menținerea sistemului imunitar puternic;
- are un rol critic în metabolismul energetic adecvat, ajutând la descompunerea acizilor grași și sintetiza aminoacizilor pentru a produce energie;
- B12 este de asemenea necesar pentru sinteza ADN-ului, dezvoltarea celulelor roșii din sânge, precum și producerea de neurotransmițători în creier.

113,00 RON
cu TVA
Disponibilitate:

Vitamina B12 sublinguală cu eliberare rapidă, la o doză de 2.500 mcg, are mai multe avantaje notabile:

1. **Absorbție eficientă**: Administrarea sublinguală (sub limbă) permite ca vitamina B12 să fie absorbită direct în sânge prin mucoasa bucală, evitând astfel tractul gastrointestinal. Acest lucru este deosebit de benefic pentru persoanele cu probleme de absorbție intestinală.

2. **Efect rapid**: Datorită absorbției rapide sublinguale, efectele vitaminei B12 pot fi resimțite mai repede comparativ cu administrarea orală obișnuită. Acest lucru este important în cazurile în care este necesară o creștere rapidă a nivelului de vitamina B12.

3. **Doză mare**: O doză de 2.500 mcg este considerată o doză mare, ceea ce poate fi benefic pentru persoanele cu deficiențe severe de vitamina B12 sau pentru cei care necesită o suplimentare intensivă, cum ar fi veganii sau persoanele în vârstă.

4. **Suport energetic**: Vitamina B12 este esențială pentru producerea de energie în organism. Suplimentarea adecvată poate ajuta la reducerea oboselii și la îmbunătățirea nivelului general de energie.

5. **Funcția nervoasă**: Vitamina B12 este crucială pentru sănătatea sistemului nervos. Suplimentarea poate ajuta la menținerea funcției cognitive și la prevenirea tulburărilor neurologice asociate cu deficiența de vitamina B12.

6. **Formare de celule roșii**: Această vitamină este vitală pentru formarea globulelor roșii sănătoase, prevenind astfel anemia megaloblastică, care poate provoca slăbiciune și oboseală.

7. **Metabolismul homocisteinei**: Vitamina B12 ajută la menținerea nivelurilor normale de homocisteină în sânge, ceea ce este important pentru sănătatea cardiovasculară.

8. **Conveniență**: Tabletele sublinguale sunt adesea mici și ușor de luat, oferind o alternativă convenabilă pentru cei care au dificultăți în înghițirea capsulelor sau tabletelor mari.

9. **Suport pentru vegani și vegetarieni**: Deoarece vitamina B12 se găsește în principal în produsele de origine animală, veganii și vegetarienii sunt adesea la risc de deficiență. Suplimentele sublinguale oferă o sursă sigură și eficientă de vitamina B12.

Ingrediente active:
Vitamina B12 (Cianocobalamina) 2500 mcg (100000% VNR*). *Valoare Nutritionala de Referinta cf. Reg. 1169/2011.

Alte ingrediente: Celuloza microcristalina, povidona K30, acid stearic, dioxid de siliciu, stearat de magneziu vegetal, acid citric, manitol, sucraloza, pudra de radacina de sfecla, aroma naturala de cirese.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, o tableta pe zi. Se pune comprimatul sub limba timp de 30 de secunde inainte de inghițire.

Precautii: Acesta este un supliment alimentar. 
A nu se depasi doza zilnica recomandata.
A se tine la loc uscat, ferit de lumina si caldura (temperatura optima 08-30 C). 
A nu se administra copiilor. A nu se lasa la vederea si indemana copiilor.  
Produsul nu este  recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat.
Daca luati orice medicamente, consultati medicul inainte de utilizare. A nu se consuma acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati!


Prezentare: 90 capsule

10 Produse
Scroll