Vitamina D3, 10000 UI, 60 capsule, Bronson

0 Recenzii

Ajută la susținerea sănătății oaselor și a mușchilor*

Susține buna funcționare a sistemului imunitar și a sistemului nervos*

Favorizează absorbția intestinală a calciului*

91,00 RON
cu TVA
Disponibilitate:

Vitamina D3 10,000 UI de la Bronson, oferă mai multe avantaje importante pentru sănătate. Iată câteva dintre acestea:

 

1. **Suport pentru Sistemul Imunitar**: Vitamina D3 joacă un rol crucial în întărirea sistemului imunitar, ajutând la protejarea organismului împotriva infecțiilor și bolilor.

2. **Sănătatea Oaselor și a Dintilor**: Vitamina D3 este esențială pentru absorbția calciului și fosforului în organism, contribuind la menținerea oaselor și dinților sănătoși și puternici.

3. **Sănătatea Mușchilor**: Vitamina D3 contribuie la funcționarea normală a mușchilor, prevenind slăbiciunea musculară și crampele.

4. **Susține Funcția Cardiovasculară**: Există dovezi că vitamina D3 poate ajuta la menținerea sănătății cardiovasculare, influențând pozitiv tensiunea arterială și funcția cardiacă.

5. **Starea de Bine și Sănătatea Mintală**: Deficitul de vitamina D3 este asociat cu tulburări de dispoziție, inclusiv depresia. Suplimentarea cu vitamina D3 poate contribui la îmbunătățirea stării de spirit și a sănătății mintale.

6. **Prevenirea Deficiențelor**: Pentru persoanele care nu primesc suficientă expunere la soare sau au dificultăți în absorbția vitaminei D, suplimentarea cu vitamina D3 de înaltă doză poate preveni deficiențele și complicațiile asociate.

7. **Conveniență și Eficiență**: Capsulele de 10,000 UI permit o administrare mai rară, de obicei o dată pe săptămână, ceea ce poate fi mai convenabil pentru persoanele care au dificultăți în a lua suplimente zilnic.

 

Ingrediente active per capsulă:Vitamina D (Colecalciferol) 250 mcg.
Alte ingrediente: ulei de șofrănel, gelatina, glicerina vegetală, ulei de floarea soarelui, apa purificată.

Mod de administrare: 1 capsula pe zi.

Precautii: Acesta este un supliment alimentar. 
A nu se depasi doza zilnica recomandata.
A se tine la loc uscat, ferit de lumina si caldura (temperatura optima 08-30 C). 
A nu se administra copiilor. A nu se lasa la vederea si indemana copiilor.  
Produsul nu este  recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat.
Daca luati orice medicamente, consultati medicul inainte de utilizare. A nu se consuma acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati!


Prezentare: 60 capsule

10 Produse
Scroll