Magneziu, 400 mg, 100 capsule, Bronson

0 Recenzii

Important pentru sănătatea cardiovasculară și osoasă*

Ajută la menținerea funcției musculare și nervoase normale*

Capsule vegetariene

83,00 RON
cu TVA
Disponibilitate:

Consumul de magneziu, în special în doză de 400 mg, poate aduce numeroase beneficii pentru sănătate. Iată câteva dintre avantajele principale ale consumului de magneziu, în special al suplimentelor de magneziu de la Bronson:

 

1. **Susținerea sănătății oaselor**:

   - Magneziul joacă un rol crucial în formarea oaselor și contribuie la absorbția calciului în organism. Este esențial pentru menținerea densității osoase și prevenirea osteoporozei.

 

2. **Funcționarea musculară**:

   - Este vital pentru funcționarea corectă a mușchilor. Ajută la prevenirea și ameliorarea crampelor și spasmelor musculare.

 

3. **Sănătatea cardiovasculară**:

   - Contribuie la menținerea unui ritm cardiac regulat și la sănătatea generală a inimii. Magneziul ajută la relaxarea vaselor de sânge și poate contribui la reducerea tensiunii arteriale.

 

4. **Metabolismul energetic**:

   - Este implicat în peste 300 de reacții enzimatice, inclusiv în metabolismul energetic. Ajută la transformarea alimentelor în energie și poate combate oboseala și slăbiciunea.

 

5. **Sănătatea mentală**:

   - Magneziul poate contribui la reducerea simptomelor de anxietate și depresie. Este esențial pentru funcționarea optimă a sistemului nervos central.

 

6. **Reglarea nivelului de zahăr din sânge**:

   - Magneziul joacă un rol în reglarea glicemiei și poate îmbunătăți sensibilitatea la insulină, ceea ce este benefic pentru persoanele cu diabet sau prediabet.

 

7. **Reducerea inflamației**:

   - Are proprietăți antiinflamatorii care pot ajuta la reducerea inflamației în organism și la ameliorarea simptomelor unor afecțiuni cronice.

 

8. **Îmbunătățirea somnului**:

   - Magneziul ajută la reglarea neurotransmițătorilor care induc somnul și la menținerea unui ritm circadian sănătos, contribuind la un somn de calitate.

 

9. **Susținerea funcției imunitare**:

   - Magneziul joacă un rol în funcționarea optimă a sistemului imunitar, ajutând organismul să lupte împotriva infecțiilor.

 

10. **Reducerea migrenelor**:

    - Suplimentarea cu magneziu poate reduce frecvența și intensitatea migrenelor la persoanele care suferă de această afecțiune.

Ingrediente active per capsula:
Magneziua 400 mg (oxid de magneziu).
Alte ingrediente: Celuloza microcristalina, celuloza modificata (capsula vegetariana), stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

Mod de administrare: Numai pentru adulti, 1 capsula pe zi, se inghite impreuna cu un pahar cu apa.

Prezentare: 100 capsule

10 Produse
Scroll