Acid Folic 800 mcg + Vitamina B12 1000 mcg 60 cps Bronson

0 Recenzii

Acidul folic de la Bronson + Vitamina B12 este un supliment vegetarian care asigura 800 mcg de acid folic si 1000 mcg de vitamina B12 per doza zilnica.acnt?_=1613939432398&did=21&tag=tier1_2&

51,00 RON
cu TVA
Disponibilitate: Nu sunt suficiente produse in stoc

ACID FOLIC cu VITAMINA B12

Acidul folic de la Bronson + Vitamina B12 este un supliment vegetarian care asigura 800 mcg de acid folic si 1000 mcg de vitamina B12 per doza zilnica.

Impreuna, aceste substante nutritive ajuta la sustinerea sanatatii cardiovasculare, a unui sistem nervos sanatos, a functiei sanatoase a creierului si pentru producerea de energie.
In plus, femeile care au o alimentatie sanatoasa cu acid folic adecvat pot reduce riscul aparitiei unui copil cu defecte congenitale ale creierului sau maduvei spinarii.

Vitamina B-12 joaca un rol critic in metabolismul energetic adecvat, ajutand la descompunerea acizilor grasi si sintetiza aminoacizilor pentru a produce energie.

B12 este de asemenea necesar pentru sinteza ADN-ului, dezvoltarea celulelor rosii din sange, precum si producerea de neurotransmitatori in creier.
Pentru ca B-12 este o vitamina solubila in apa, este important pentru a reface acest nutrient in organism, in fiecare zi.
Acidul folic este o vitamina hidrosolubila din grupul de vitamine B – este cunoscuta si ca vitamina B9.
Contribuie la cresterea tesutului matern in timpul sarcinii si la prevenirea malformatiilor tubului neutral, genereaza celule rosii din sânge, sustine functionarea normala a sistemului nervos si a creierului, contribuie la sustinerea unui sistem imunitar sanatos, reduce starile de obosealaeduce nivelul crescut al homocisteinei (concentratii crescute ale acestui aminoacid au fost asociate cu: infarct miocardic, accident vascular ischemic, tromboza venoasa, osteoporoza, degenerescenta maculara etc.)
Acidul folic cu Vitamina B12, ajuta la prevenirea si tratamentul persoanelor vârstnice cu deficienta cognitiva si dementa.
Deficitul de vitamina B12 produce atât o anemie identica cu cea a deficitului de folat dar provoaca, de asemenea, leziuni ireversibile la nivelul sistemului nervos central si periferic.
Acidul folic va corecta anemia deficitului de vitamina B12 dar nu va Impiedica progresia leziunilor neurologice.
Din acest motiv, studiile recomanda administrarea simultana de vitamina B12 impreuna cu acidul folic

1 capsula contine:
Acid folic ………….1333 mcg (333% VNR)
Vitamina B12 ……..1000 mcg (41667% VNR)

Utilizare: Ca supliment pentru adulti, 1capsula pe zi impreuna cu un pahar cu apa.

Prezentare: Flacon cu 60 capsule

Scroll