Life's DHA din alge, 200 mg, 30 capsule, Bronson

0 Recenzii

DHA este acidul gras omega-3 cel mai abundent în creier și în retină;
DHA cuprinde 40% din acizii grași polinesaturați (PUFA) din creier și 60% din PUFA din retină;
50% din membrana plasmatică neuronală este compusă din DHA;
DHA poate contribui la modularea transportului mediat al colinei, glicinei și taurinei, funcția canalelor de potasiu cu rectificare întârziată și răspunsul rodopsinei conținute în veziculele sinaptice.

157,00 RON
cu TVA
Disponibilitate:

Consumul de Life's DHA din alge, în doză de 200 mg, oferă mai multe avantaje pentru sănătate, datorită rolului său esențial în funcționarea organismului. Iată câteva dintre principalele beneficii:

 

1. **Sănătatea creierului**:

   - DHA (acid docosahexaenoic) este un component structural important al creierului, constituind aproximativ 40% din acizii grași polinesaturați din creier.

   - Susține dezvoltarea cognitivă la copii și menținerea funcțiilor cognitive la adulți și vârstnici.

 

2. **Sănătatea ochilor**:

   - DHA este o componentă esențială a retinei. Consumul adecvat de DHA contribuie la menținerea sănătății vizuale și poate reduce riscul degenerării maculare legate de vârstă.

 

3. **Sănătatea cardiovasculară**:

   - DHA poate contribui la reducerea inflamației, la scăderea tensiunii arteriale și la îmbunătățirea profilului lipidic, ceea ce ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare.

 

4. **Sănătatea în timpul sarcinii**:

   - Consumul de DHA este esențial pentru dezvoltarea cerebrală și vizuală a fătului. Mamele care consumă DHA în timpul sarcinii și alăptării contribuie la sănătatea și dezvoltarea optimă a copilului lor.

 

5. **Alternativă sustenabilă și vegetariană**:

   - Life's DHA este derivat din alge, ceea ce îl face o alternativă ecologică și potrivită pentru vegetarieni și vegani, spre deosebire de DHA din uleiul de pește.

 

6. **Calitate și puritate**:

   - Fiind derivat din alge cultivate în medii controlate, Life's DHA are un risc redus de contaminare cu toxine marine, cum ar fi mercurul sau PCB-urile, care pot fi prezente în pește.

 

7. **Anti-inflamator**:

   - DHA are proprietăți anti-inflamatorii, care pot ajuta la reducerea simptomelor afecțiunilor inflamatorii cronice, cum ar fi artrita.

 

Mod de administrare: Ca supliment alimentar pentru adulți, luați 1 capsulă pe zi, de preferință cu o masă, sau conform indicațiilor unui medic.

 

Ingrediente: Life’s DHA DHA (Docosahexaenoic Acid) 200 mg,  Ulei de alge, gelatină, glicerină, apă purificată, pudră de turmeric, extract de anason.

 

Precautii: Acesta este un supliment alimentar. 
A nu se depasi doza zilnica recomandata.
A se tine la loc uscat, ferit de lumina si caldura (temperatura optima 08-30 C). 
A nu se administra copiilor. A nu se lasa la vederea si indemana copiilor.  
Produsul nu este  recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat.
Daca luati orice medicamente, consultati medicul inainte de utilizare. A nu se consuma acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati!

 

Prezentare: 30 capsule

 

10 Produse
Scroll