Extract de ceai verde fără cofeină

0 Recenzii

Oferă protecție antioxidantă*

Ajută la combaterea radicalilor liberi*

Formulă fără cofeină

113,00 RON
cu TVA
Disponibilitate:

Extractul de ceai verde fără cofeină oferă numeroase beneficii pentru sănătate, similar cu ceaiul verde obișnuit, dar fără efectele stimulante ale cofeinei. Iată câteva avantaje ale utilizării extractului de ceai verde fără cofeină:

 

### Avantajele Extractului de Ceai Verde Fără Cofeină

 

1. **Proprietăți antioxidante puternice**:

   - Extractul de ceai verde este bogat în antioxidanți, în special polifenoli și catechine, cum ar fi epigalocatechina galat (EGCG). Acești antioxidanți ajută la neutralizarea radicalilor liberi, protejând celulele și țesuturile de daunele oxidative.

 

2. **Îmbunătățirea sănătății cardiovasculare**:

   - Consumul regulat de extract de ceai verde poate contribui la reducerea nivelurilor de colesterol LDL ("rău") și la creșterea nivelurilor de colesterol HDL ("bun"), ajutând astfel la prevenirea bolilor cardiovasculare.

 

3. **Sprijin pentru pierderea în greutate**:

   - Extractul de ceai verde poate stimula metabolismul și poate ajuta la arderea grăsimilor, fiind un supliment popular pentru susținerea pierderii în greutate și a gestionării greutății corporale.

 

4. **Îmbunătățirea sănătății pielii**:

   - Antioxidanții din ceaiul verde pot proteja pielea de daunele cauzate de expunerea la soare și de poluare. De asemenea, pot ajuta la reducerea inflamațiilor și a roșeții, contribuind la menținerea unei pieli sănătoase și tinere.

 

5. **Susținerea funcției cognitive**:

   - Polifenolii din extractul de ceai verde pot îmbunătăți funcția cerebrală, memoria și capacitatea de concentrare, reducând riscul de declin cognitiv asociat cu înaintarea în vârstă.

 

6. **Reglarea nivelului de zahăr din sânge**:

   - Extractul de ceai verde poate ajuta la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge și la îmbunătățirea sensibilității la insulină, fiind benefic pentru persoanele cu diabet sau prediabet.

 

7. **Susținerea sănătății dentare**:

   - Compușii din ceaiul verde pot reduce riscul de formare a plăcii dentare și pot inhiba creșterea bacteriilor dăunătoare din cavitatea bucală, contribuind astfel la prevenirea cariilor și a bolilor gingivale.

 

8. **Proprietăți antiinflamatorii**:

   - Catechinele din ceaiul verde au efecte antiinflamatorii, care pot ajuta la reducerea inflamației și a durerilor asociate cu diverse afecțiuni cronice.

Extractul de ceai verde fără cofeină poate fi un supliment valoros pentru îmbunătățirea sănătății generale, oferind toate beneficiile antioxidante și antiinflamatorii ale ceaiului verde fără efectele secundare ale cofeinei.

 

Mod de administrare: Supliment alimentar pentru adulți, luați 1 capsulă de doua ori pe zi.

 

Ingrediente:
Extract de frunze de ceai verde decofeinizat (standardizat pentru 60% polifenoli) 500 mg.  
Alte ingrediente: Gelatină, celuloză microcristalină, stearat de magneziu.

 

Precautii:
Daca luati orice medicamente, consultati medicul inainte de utilizare. A nu se consuma acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati!
Acesta este un supliment alimentar. 
A nu se depasi doza zilnica recomandata.
A se tine la loc uscat, ferit de lumina si caldura ( temperatura optima 08-30 C ). 
A nu se administra copiilor. 
A nu se lasa la vederea si indemana copiilor.  
Produsul nu este  recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat.'    

 

Prezentare: 100 capsule

 

10 Produse
Scroll