Turmeric 1000 mg cu Bioperina 5 mg 60 cps Bronson

0 Recenzii

Curcumina s-a dovedit a fi unul dintre cei mai eficienti compuși naturali care ajută la susținerea răspunsului inflamator natural al organismului nostru.

77,00 RON
cu TVA
Disponibilitate:

TURMERIC 1000 mg cu Bioperina 5 mg

Turmericul poate fi unul dintre cele mai puternice si versatile suplimente nutritionale disponibile. De mii de ani, turmericul a jucat un rol semnificativ in medicina ayurvedica si medicina traditionala asiatica. Astazi, stiinta moderna a studiat multe dintre utilizarile istorice ale turmericului, incluzand beneficiile pentru sanatate ca antioxidant, pentru articulatii si cele digestive.

Turmericul, de la planta curcuma longa, este un condiment care da curry-ului culoarea galben stralucitoare. Turmericul este adesea prezentat ca fiind "printre cele mai importante condimente medicinale cunoscute" si este subiectul a mii de articole.Turmericul este un "bioprotector" ce contine o varietate de compusi activi ce apar in mod natural, care sunt un complex de fito-constituenti foarte valorosi si eficienti. Acesti compusi sunt numiti curcuminoizi, constituentul cel mai important si mai vindecator fiind curcumina.

Extractul de curcuma a fost studiat clinic pentru sustinerea sanatatii articulatiilor prin inhibarea enzimelor care accelereaza distrugerea articulatiilor si a cartilajelor.

In mod specific, curcumina este o substanta bioactiva care lupta impotriva inflamatiei la nivel molecular.

Curcumina s-a dovedit a fi unul dintre cei mai eficienti compusi naturali care ajuta la sustinerea raspunsului inflamator natural al organismului nostru.

Ca antioxidant, extractul de turmeric neutralizeaza radicalii liberi, stimuleaza propriile enzime antioxidante ale organismului si intervine in reactia in lant care accelereaza progresia mediata de radicalii liberi.

Turmericul functioneaza si ca un ajutor digestiv natural.

Bronson's Turmeric Complex 1000 mg este conceput pentru a sustine articulatiile sanatoase, sanatatea digestiva si pentru a oferi beneficii antioxidante puternice.
Fiecare capsula ofera un amestec de 100 mg extract de curcuma, standardizat pentru curcuminoide de 95% si 900 mg de radacina turmerica completa.
In plus, fiecare capsula asigura 5 mg de BioPerine® extract de piper negru dovedit clinic, care imbunatateste absorbtia si biodisponibilitatea constituentilor activi ai turmericului.

Turmericul este sigur si eficient si nu are efecte secundare cunoscute atunci când este utilizat conform instructiunilor.

Bronson's Turmeric Complex 1000 mg este non-OMG (nemodificat genetic), fara gluten si fara soia.
BioPerine® este un extract brevetat obtinut din fructe de piper negru (Piper nigrum) standardizat minim la 95% Piperina.BioPerine® a fost utilizat ca potentator de biodisponibilitate de peste 20 de ani.

BioPerine® poate fi administrat concomitent cu diferiti nutrienti pentru a-si imbunatati biodisponibilitatea atât la om cât si la animale.

In general, sa constatat ca BioPerine® imbunatateste absorbtia nutrientilor cu cel putin 30%

Ingrediente active:

Turmeric Complex…...1000 mg
- Turmeric (Curcuma longa) (root)………………….. 900 mg
- Turmeric extract (Curcuma longa)………………….100 mg
(root) (standardized for 95% curcuminoids)

BioPerine® Black Pepper Extract…………………………………….. 5 mg
(Piper nigrum) (fruit) (standardized to contain 95% piperine)

Alte ingrediente: celuloza microcristalina, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, gelatina.

AVERTISMENT: Daca sunteti gravida, alaptati sau luati orice medicamente, consultati-va medicul inainte de utilizare.
Nu utilizati daca etansarea sub cap este rupta sau lipseste.
Depozitati la temperatura camerei. A nu se lasa la vederea sau indemâna copiilor

BioPerine® este o marca inregistrata a Sabinsa Corporation.

Produs notificat la SNPMAPS

19 Produse
Scroll