Maitake Reishi Shiitake 60 cps Bronson

0 Recenzii

Formula speciala a produsului nostru conține 200 mg din fiecare ciupercă importanta: extract de ciuperci Maitake, extract de ciuperci Reishi și extract de ciuperci Shiitake.

57,00 RON
cu TVA
Disponibilitate:

Maitake - Reishi - Shiitake

Complexul de ciuperci contine unele dintre cele mai benefice ciuperci de pe planeta - Maitake, Reishi si Shiitake

Acest amestec triplu de ciuperci va ajuta la sustinerea sistemului imunitar cu proprietatile sale puternice antioxidante.

Formula speciala a produsului nostru contine 200 mg din fiecare ciuperca importanta: extract de ciuperci Maitake, extract de ciuperci Reishi si extract de ciuperci Shiitake.

REISHI

Reishi are capacitatea de a stimula sistemul imunitar al organismului pentru al proteja impotriva agentilor patogeni cum ar fi virusi, bacterii si paraziti. 
Chiar si atunci cand agentii patogeni nu sunt prezenti, un sistem imunitar care functioneaza optim va creste exponential sanatatea si bunastarea generala pana la punctul in care puteti asista la efectele imbatranirii inverse - fizic si cognitiv.
Compusii din reishi functioneaza atât pe plan extern, cât si pe plan intern, pentru a va pastra tineri prin reducerea oxidarii dermice (atunci când proteinele de pe piele sunt deteriorate, provocând riduri si alte semne de imbatrânire) si protejând ADN-ul celular si mitocondriile impotriva deteriorarii oxidante.
Un alt beneficiu major al reishi este cum functioneaza pentru a atinge echilibrul hormonal. Când aveti un sistem hormonal care functioneaza in mod optim (si, in mod surprinzator, putini dintre noi - pentru o multime de motive, inclusiv impactul toxinelor din mediul inconjurator si suprascrierea medicamentelor eliberate pe baza de reteta), corpul se poate relaxa si recupera in timpul noptii.

MAITAKE

Aceste ciuperci sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de "ciuperci dansatoare".
Se presupune ca au primit acest nume in cele mai vechi timpuri când un grup de calugarite flamânde au gasit ciuperci Maitake si au sarbatorit cu un dans plin de bucurie.
Maitake a facut parte din medicina traditionala de secole in Japonia si China.
Se dezvolta in nord-estul Japoniei si in parti ale Statelor Unite, de obicei in manunchi in jurul stejarilor.
Maitake au un delicat gust si textura, facându-le usor de adaugat la diferite feluri de mâncare. 
Maitake are unele dintre proprietatile anti-inflamatorii si imbunatatesc imunitatea . S-a demonstrat ca Maitake are proprietati antidiabetice, scazând rezistenta la insulina si nivelurile serice ale glucozei in repaus.
Ceea ce distinge Maitake-ul, totusi, sunt numeroasele modalitati care s-au gasit pentru a lupta impotriva cancerului.
Ca si alte ciuperci, Maitakes contine antioxidanti. Ele contin, de asemenea, un compus numit D-Fraction.
Cercetatorii care au dat suplimente D-Fraction la pacientii cu cancer au descoperit ca au suprimat atât cresterea tumorala, cât si raspândirea. Un alt studiu a constatat ca D-Fraction combinat cu interferonul traditional a imbunatatit eficienta tratamentului cu cel putin 25%. Un alt compus, Z-Fraction, a prezentat rezultate promitatoare similar

SHIITAKE

O ciuperca extrem de populara, se bucura de numeroase si variate beneficii pentru sanatate si este un deliciu culinary.
in timp ce Shiitake este nativ din Asia de Est, este disponibil pe scara larga din cauza cultivarii usoare. Ele pot fi cultivate si acasa.
in salbaticie, cresc pe copaci decazuti, morti, cum ar fi fagul si artarul. 
Shiitakes arata ca o ciuperca chintesenta, cu o stem si o umbrela maro.
Shiitake a fost cunoscut in China de cel putin 800 de ani si si-a facut drumul in nenumarate feluri de mâncare asiatice..
 
Ca si alte ciuperci, Shiitake stimuleaza sistemul imunitar, imbunatatind capacitatea organismului de a lupta impotriva infectiilor virale si bacteriene, inclusiv microbii care duc la cavitatile dentare.
Shiitakes sunt, de asemenea, prietenoase cu inima. Reduc colesterolul prin inhibarea absorbtiei. De asemenea, Shiitake diminueaza tendinta ca trombocitele sa ramâna impreuna. Aderenta si agregarea placilor sunt procese naturale, dar pot agrava conditii precum ateroscleroza si pot duce la formarea de cheaguri in vasele de sânge. Ambele mecanisme de mai sus lucreaza pentru scaderea tensiunii arteriale in mod natural.
Shiitake contine o polizaharida care arata rezultate promitatoare in cercetarea cancerului. Se numeste Lentinan si suprima cresterea tumorilor si poate preveni formarea cancerului. in plus, aceasta induce apoptoza in celulele canceroase, ceea ce inseamna ca le face sa se distruga.
Shiitakes s-au dovedit, de asemenea, ca reduc efectele secundare ale tratamentului traditional al cancerului prin chimioterapie.

Vitaminele Bronson sunt axate pe calitatea si potenta produselor.
Aceasta formula contine ciuperci, fara adaosuri suplimentare. 
Va oferim 200 mg de trei dintre cele mai benefice ciuperci din lume. 
Produsele noastre sunt testate si verificate pentru a asigura cea mai inalta calitate, potenta adecvata si un pret accesibil. 
Bronson este un brand in care poti avea incredere.

Efecte si beneficii Maitake - Reishi - Shiitake:
- sustine sistemul imunitar.
- adjuvant in tratamentele antitumorale
- adjuvant in chimio si radioterapie.
- efect adaptogen si antioxidant.
- reduce colesterolul

Administrare: Ca supliment alimentar pentru adulti, luati 1 capsula zilnic sau conform recomandarilor unui medic

Compozitie:
Maitake mushroom(from 50 mg of a 4:1 extract) .... 200 mg
Reishi mushroom (from 20 mg of a 10:1 extract) .... 200 mg
Shiitake mushroom (from 50 mg of a 4:1 extract) .... 200 mg

Alte ingrediente: celuloza microcristalina, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, gelatina.

Daca sunteti gravida, alaptati sau luati orice medicamente, consultati medicul inainte de utilizare.
Nu utilizati daca etansarea sub capac este rupta sau lipseste.

Depozitati la temperatura camerei.
A nu se lasa la indemâna si vederea copiilor

Prezentare: Flacon cu 60 de capsule

Produs notificat la SNPMAPS

5 Produse
Scroll