Extract de afine, 3000 mg, 200 capsule vegetale, Bronson

0 Recenzii

 - afinele sunt bogate în antioxidanți, în special antocianine, care pot fi responsabile pentru culoarea lor caracteristică și care pot avea capacitatea de a neutraliza radicalii liberi din organism;
- consumul de extract de afine poate ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidative;
- antioxidanții din afine pot avea beneficii pentru sănătatea inimii prin reducerea inflamației;
- poate contribui la menținerea sănătății creierului;

138,00 RON
cu TVA
Disponibilitate:

Extractul de afine este un supliment popular datorită potențialelor sale beneficii pentru sănătate, în special pentru sănătatea oculară și cardiovasculară. Extractul de afine conține antioxidanți puternici, cum ar fi antocianinele, care sunt responsabile pentru multe dintre efectele sale benefice.

 

### Avantajele Extractului de Afine, 3000 mg, Bronson:

 

1. **Sănătatea ochilor**:

  - **Îmbunătățirea vederii nocturne**: Extractul de afine este cunoscut pentru capacitatea sa de a îmbunătăți vederea nocturnă și de a reduce oboseala ochilor.

   - **Protecție împotriva deteriorării oxidative**: Antioxidanții din afine pot proteja ochii de stresul oxidativ și de deteriorarea cauzată de radicalii liberi, contribuind la prevenirea bolilor degenerative oculare, cum ar fi cataracta și degenerescența maculară.

 

2. **Susținerea sănătății cardiovasculare**:

   - **Îmbunătățirea circulației sanguine**: Afinele pot ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui și la întărirea vaselor de sânge.

   - **Reducerea tensiunii arteriale**: Consumul regulat de extract de afine poate contribui la reducerea tensiunii arteriale și la prevenirea bolilor cardiovasculare.

 

3. **Antioxidanți puternici**:

   - **Neutralizarea radicalilor liberi**: Antioxidanții din afine ajută la neutralizarea radicalilor liberi, reducând astfel riscul de boli cronice și de inflamații.

   - **Îmbunătățirea sănătății generale**: Antioxidanții pot susține funcția imunitară și pot contribui la sănătatea generală a organismului.

 

4. **Susținerea funcției cognitive**:

   - **Îmbunătățirea memoriei și a funcției cognitive**: Unele studii sugerează că afinele pot îmbunătăți funcția cognitivă și memoria, în special la persoanele în vârstă.

 

5. **Efecte antiinflamatorii**:

   - **Reducerea inflamației**: Extractul de afine are proprietăți antiinflamatorii care pot ajuta la reducerea inflamației cronice și la ameliorarea simptomelor asociate cu afecțiuni inflamatorii.

 

6. **Sănătatea pielii**:

   - **Protecție împotriva deteriorării pielii**: Antioxidanții din afine pot proteja pielea de daunele cauzate de razele UV și de îmbătrânirea prematură.

Mod de administrare: Numai pentru adulti, luati 1 capsula de doua ori pe zi cu un pahar cu apa.

Ingrediente: Extract pulbere din afine 3000 mg.
Alte ingrediente: Celuloză modificată (capsulă vegetariană), stearat de magneziu, dioxid de siliciu, celuloză microcristalină.

Precautii:
Daca luati orice medicamente, consultati medicul inainte de utilizare. 
A nu se consuma acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati.
Acesta este un supliment alimentar. 
A nu se depasi doza zilnica recomandata.
A se tine la loc uscat, ferit de lumina si caldura ( temperatura optima 08-30 C ). 
A nu se administra copiilor. 
A nu se lasa la vederea si indemana copiilor.  
Produsul nu este  recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat.

 

Prezentare: 200 capsule vegetale

 

10 Produse
Scroll