Grapefruit Seed extract 500 mg Bronson

0 Recenzii

Efect antibacterian, deparazitar si antifungic 

71,00 RON
cu TVA
Disponibilitate:

Bronson Grapefruit Seed furnizează 500 MG per porție (din extract 4:1) pentru a ajuta la susținerea unui sistem imunitar și a unui tract gastrointestinal sănătos.* Acest fruct citric conține semințe despre care se spune că au proprietăți benefice pentru diverse nevoi de bunăstare.Extractul de seminte de grapefruit este probabil cel mai cunoscut pentru efectele sale benefice in tulburarile digestive si pentru efectul antibacterian, antiinfectioasa, antiparazitar si fungicid manifestat la nivelul tractului gastro-intestinal, fiind activ inclusiv pe Candida albicans.

Extractului de seminte de grepfruit poate reduce simptomele din sindromul de colon iritabil (IBS). Conform studiilor clinice, s-au inregistrat imbunatatiri semnificative ale constipatiei, flatulentei si disconfortului abdominal, precum si al calitatii somnului.

Pe baza literaturii de specialitae disponibile in prezent, extractul de seminte de grapefruit pare sa scada semnificativ tensiunea arteriala sistolica si ritmul cardiac, fara niciun efect asupra nivelurilor de lipide sau CRP. 

Compozitie: Grapefruit seed powder (From 125 mg of 4:1 extract) (*equivalent to 500 mg). Alte ingrediente: Celuloză microcristalină, capsulă de celuloză modificată, stearat de magneziu, dioxid de siliciu

ATENTIE: Dacă sunteți gravidă, alăptați sau luați medicamente, consultați medicul dumneavoastră înainte de utilizare.

5 Produse
Scroll