PM Sleep Formula cu melatonină

0 Recenzii

Melatonina este un hormon natural care afecteaza capacitatea unei persoane de a dormi. Ea este produsa de creier si este eliberata pentru a semnala unei persoane sa adoarma si, in circumstante normale, este declansata noaptea.

63,00 RON
cu TVA
Disponibilitate:

PM Sleep Formula este un supliment care conține melatonină și este utilizat pentru a sprijini somnul și a îmbunătăți calitatea acestuia. Melatonina este un hormon natural produs de glanda pineală în creier și joacă un rol esențial în reglarea ciclului somn-veghe. Iată câteva avantaje ale utilizării PM Sleep Formula cu melatonină:

1. **Reglarea ciclului somn-veghe**: Melatonina ajută la sincronizarea ritmului circadian, facilitând adormirea la orele corespunzătoare și trezirea într-un mod natural.

2. **Îmbunătățirea calității somnului**: Suplimentele cu melatonină pot ajuta la creșterea duratei și profunzimii somnului, reducând astfel trezirile nocturne și sporind senzația de odihnă dimineața.

3. **Reducerea timpului necesar pentru a adormi**: Melatonina poate scurta timpul necesar pentru a adormi, fiind utilă pentru cei care suferă de insomnie sau întâmpină dificultăți în a adormi.

4. **Alinarea simptomelor de jet lag**: Melatonina este adesea folosită pentru a ajusta ceasul biologic după schimbări rapide de fus orar, contribuind la reducerea simptomelor de jet lag.

5. **Sprijin pentru persoanele care lucrează în ture**: Cei care lucrează în ture de noapte sau au programe de lucru neregulate pot beneficia de suplimentele cu melatonină pentru a-și ajusta ritmul somn-veghe și a îmbunătăți calitatea somnului în afara orelor obișnuite.

6. **Minimizarea efectelor insomniei legate de anxietate și stres**: Melatonina poate avea un efect calmant și poate ajuta la reducerea anxietății, contribuind astfel la un somn mai liniștit.

7. **Suport pentru sănătatea generală**: Un somn adecvat este crucial pentru sănătatea generală, inclusiv pentru funcționarea optimă a sistemului imunitar, sănătatea mentală și prevenirea bolilor cronice.

 

Mod de administrare:
Ca supliment alimentar pentru adulți, luați 1 capsulă la culcare sau conformindicațiilor unui profesionist din domeniul sănătății. Produsul poate provoca somnolență.

 

Ingrediente active:
Melatonina 5 mg, Radacina de valeriana 5 mg, Floare de musetel 50 mg, Floare de hamei 50 mg, Roinita 50 mg, Floarea pasiunii 25 mg, L-teanina 25 mg, 5-HTP (5-hidroxitriptofan) 5 mg.
Ingrediente: Celuloza microcristalina, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, gelatina.

 

Prezentare:60 tablete 

Daca sunteti gravida, alaptati sau luati orice medicamente, consultati medicul inainte de utilizare.
Nu utilizati daca etansarea sub capac este rupta sau lipseste.
Depozitati la temperatura camerei.
A nu se lasa la indemâna si vederea copiilor

Produs notificat la SNPMAPS

 

10 Produse
Scroll