PQQ Vitality Pyrroloquinoline Quinone 20 mg BRONSON

0 Recenzii

PQQ îmbunătățește productia de energie, susține biogeneza mitocondriilor, adică generarea de noi mitocondrii în celulele îmbătrânite. În urma acestei calități unice, PQQ vine să susțină sănătatea și longevitatea umană prin reducerea efectelor îmbătrânirii.

120,00 RON
cu TVA
Disponibilitate:

Bronson's PQQ Vitality oferă 20 MG de pirrolochinolină chinon per capsulă vegetariană pentru a ajuta la susținerea unui stil de viață sănătos și activ.* PQQ Vitality ajută la promovarea energiei celulare, biogenezei mitocondriale, funcției cognitive și sănătății cardiovasculare generale.S-a demonstrat că PQQ este de cel puțin 100 de ori mai eficientă decât vitamina C și decât toți compușii fenolici testați până în prezent în ceea ce privește potențialul de ciclism redox.1 PQQ se găsește în fasole, cartofi, pătrunjel, ceai verde și alimente fermentate și se găsește, de asemenea, în cantități destul de mari în laptele matern uman. În organism, PQQ este concentrată în organele vitale care necesită cantități mari de energie pentru o performanță optimă - organe precum creierul și inima. Nu este surprinzător faptul că PQQ este activă în mitocondriile celulare, centrele energetice ale celulelor. Acest lucru are implicații majore pentru sănătatea creierului, a sistemului nervos și, potențial, a altor sisteme, structuri și funcții din întregul organism, deoarece prezintă, de asemenea, activitate antioxidantă, acțiune neuroprotectoare și beneficii cognitive. Amploarea beneficiilor potențiale ale PQQ este de-a dreptul uimitoare. PQQ a fost descrisă ca fiind o combinație a unora dintre cele mai bune caracteristici chimice ale vitaminelor C, B-2 și B- 6 (potențial reducător, reacții redox și, respectiv, reactivitate carbonilică) într-o singură moleculă.2 În acest fel, PQQ este capabilă să acționeze direct ca antioxidant și apoi să fie reciclată de glutation înapoi într-o formă activă, extinzându-și substanțial capacitățile antioxidante.

Cercetările actuale privind PQQ analizează modul în care aceasta poate fi benefică în special pentru sănătatea creierului, deoarece oamenii de știință consideră că creierul este cel mai expus riscului de declin al funcției mitocondriale. În cadrul cercetării, s-a demonstrat că PQQ susține mitocondriile sănătoase, precum și ceva numit factor de creștere a nervilor, care este esențial

Compozitie: Pyrroloquinoline Quinone

(as Pyrroloquinoline Quinone disodium) 10 mg. Alte ingrediente: Capsulă de celuloză modificată, celuloză microcristalină, stearat de magneziu.

Administrare: Numai pentru adulti, luati 1 capsula  pe zi cu un pahar cu apa.

Acesta este un supliment alimentar. 

A nu se depasi doza zilnica recomandata.

A se tine la loc uscat, ferit de lumina si caldura ( temperatura optima 08-30 C ). 

A nu se administra copiilor. 

A nu se lasa la vederea si indemana copiilor.  

Produsul nu este  recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat.

ATENTIE: Dacă sunteți gravidă, alăptați sau luați medicamente, consultați medicul dumneavoastră înainte de utilizare.

5 Produse
Scroll