Suplimentele de zinc pot elimina coronavirusul?

Suplimentele de zinc pot elimina coronavirusul?

Postat de:

Suplimentele de zinc pot elimina coronavirusul? Ce spun medicii

Sursa: MedicineNet Health News

https://www.medicinenet.com/script/main/art.asp?articlekey=228691

Acestea pot calma o durere de gat, dar pot pastilele de zinc reduce efectiv o infectie virala?

Sa aruncam o noua privire dupa e-mailul cercetatorului coronavirusului James Robb, care sugereaza suplimentul mineral pentru prieteni și familie.

Robb a fost unul dintre primii patologi care a studiat coronavirusul în anii '70 și a lucrat ca patolog consultant la Institutul National al Cancerului sin Statele Unite ale Americii.

Lucrarea sa a fost publicata în consacrata revista știintifica Virologie.
Așa ca nota sa informala pentru prieteni a fost luata rapid în serios.

E-mailul ofera cateva sfaturi pentru oprirea raspandirii noului coronavirus COVID-19.
Acestea includ sfaturi specifice despre spalarea zilnic a obiectelor de uz casnic în care
pandesc germenii, folosirea batistelor cand stranutati si evitarea strangerilor de mana.

Cu toate acestea, articolul care a atras cea mai mare atentie a fost un paragraf detaliat cu privire la importanta pastilelor de Zinc.

Aici, Robb ofera instructiuni specifice pentru a lua aceste pastile, inclusiv stand culcat și lasand medicamentul „sa se dizolve în partea din spate a gatului și a nazofaringelui”.

Acest lucru a determinat viralizarea articolului despre suplimentele de Zinc masticabil, care sugereaza ca este un „glont de argint” împotriva coronavirusului.

Suplimentele de zinc functioneaza pentru infectii virale?

S-a dovedit ca tratamentul pe termen scurt cu zinc a scurtat lungimea racelilor rinovirusului atunci cand este luat în doza adecvata de catre adulti, potrivit autorului Medscape, Joseph Adrian L Buensalido, MD.

Tratamentul pare sa functioneze atunci cand cel putin 75 mg de zinc elementar este luat în primele 24 de ore de la aparitia simptomelor de raceala, a spus dr. Buensalido.

El a spus ca îmbunatatirea nu a fost observata la copii.

"Zincul a fost, de asemenea, asociat cu ameliorarea mai rapida a congestiei nazale, a drenajului nazal și a durerii de gat, precum și cu îmbunatatirea tusei", a spus dr. Buensalido.

Dar fii atent, mai mult de 150mg de zinc / zi poate duce la toxicitate cu zinc, cu efecte secundare, inclusiv functia imunitara redusa, conform NIH.
Ar putea sa te lase mai rau decat atunci cand ai început.

Zincul a fost propus ca medicament antiviral în trecut, potrivit autorului medical MedicineNet, Melissa Conrad Stoppler, MD.

Ea a spus ca dovezile sugereaza ca zincul poate functiona sub forma de pastila, tableta sau sirop pentru a reduce severitatea racelilor și durata lor.
NIH noteaza ca copiii și varstnicii cu deficienta de zinc în lumea în curs de dezvoltare s-au dovedit a fi mai vulnerabili la
pneumonie si alte infectii.

Agentia raporteaza ca zincul permite organismului sa produca și sa activeze celule T (limfocite T), care sunt unele dintre celulele albe din sange care raspund la infectii.

Lasa un raspuns

Scroll