Maitake Reishi Shiitake 60 cps Bronson

0 Recenzie(ii)

Formula speciala a produsului nostru conține 200 mg din fiecare ciupercă importanta: extract de ciuperci Maitake, extract de ciuperci Reishi și extract de ciuperci Shiitake.

59,00 RON
cu TVA

Maitake - Reishi - Shiitake

 

Complexul de ciuperci contine unele dintre cele mai benefice ciuperci de pe planetă - Maitake, Reishi și Shiitake

Acest amestec triplu de ciuperci va ajuta la susținerea sistemului imunitar cu proprietățile sale puternice antioxidante.

Formula speciala a produsului nostru conține 200 mg din fiecare ciupercă importantă: extract de ciuperci Maitake, extract de ciuperci Reishi și extract de ciuperci Shiitake.

REISHI

Reishi are capacitatea de a stimula sistemul imunitar al organismului pentru al proteja împotriva agenților patogeni cum ar fi viruși, bacterii și paraziți. 
Chiar si atunci cand agentii patogeni nu sunt prezenti, un sistem imunitar care functioneaza optim va creste exponential sanatatea si bunastarea generala pana la punctul in care puteti asista la efectele imbatranirii inverse - fizic si cognitiv.
Compușii din reishi funcționează atât pe plan extern, cât și pe plan intern, pentru a vă păstra tineri prin reducerea oxidării dermice (atunci când proteinele de pe piele sunt deteriorate, provocând riduri și alte semne de îmbătrânire) și protejând ADN-ul celular și mitocondriile împotriva deteriorării oxidante.
Un alt beneficiu major al reishi este cum funcționează pentru a atinge echilibrul hormonal. Când aveți un sistem hormonal care funcționează în mod optim (și, în mod surprinzător, puțini dintre noi - pentru o mulțime de motive, inclusiv impactul toxinelor din mediul înconjurător și suprascrierea medicamentelor eliberate pe bază de rețetă), corpul se poate relaxa și recupera în timpul nopții.

MAITAKE

Aceste ciupercă sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de "ciuperci dansatoare".
Se presupune că au primit acest nume în cele mai vechi timpuri când un grup de călugărițe flămânde au gasit ciuperci Maitake și au sărbătorit cu un dans plin de bucurie.
Maitake a făcut parte din medicina tradițională de secole în Japonia și China. Se dezvoltă în nord-estul Japoniei și în părți ale Statelor Unite, de obicei în manunchi în jurul stejarilor.
Maitake au un delicat gust și textura, făcându-le ușor de adăugat la diferite feluri de mâncare. 
Maitake are unele dintre proprietatile anti-inflamatorii si imbunatatesc imunitatea . S-a demonstrat că Maitake are proprietăți antidiabetice, scăzând rezistența la insulină și nivelurile serice ale glucozei în repaus.
Ceea ce distinge Maitake-ul, totuși, sunt numeroasele modalități care s-au găsit pentru a lupta împotriva cancerului.
Ca și alte ciuperci, Maitakes conține antioxidanți. Ele conțin, de asemenea, un compus numit D-Fraction.
Cercetătorii care au dat suplimente D-Fraction la pacienții cu cancer au descoperit că au suprimat atât creșterea tumorală, cât și răspândirea. Un alt studiu a constatat că D-Fraction combinat cu interferonul tradițional a îmbunătățit eficiența tratamentului cu cel puțin 25%. Un alt compus, Z-Fraction, a prezentat rezultate promițătoare similar

SHIITAKE

O ciupercă extrem de populară, se bucură de numeroase și variate beneficii pentru sănătate și este un deliciu culinary.
În timp ce Shiitake este nativ din Asia de Est, este disponibil pe scară largă din cauza cultivării ușoare. Ele pot fi cultivate si acasa.
În sălbăticie, cresc pe copaci decăzuți, morți, cum ar fi fagul și arțarul. 
Shiitakes arata ca o ciuperca chintesenta, cu o stem si o umbrela maro.
Shiitake a fost cunoscut în China de cel puțin 800 de ani și și-a făcut drumul în nenumărate feluri de mâncare asiatice..
 
Ca și alte ciuperci, Shiitakes stimulează sistemul imunitar, îmbunătățind capacitatea organismului de a lupta împotriva infecțiilor virale și bacteriene, inclusiv microbii care duc la cavitățile dentare.
Shiitakes sunt, de asemenea, prietenoase cu inima. Reduc colesterolul prin inhibarea absorbției. De asemenea, Shiitake diminuează tendința ca trombocitele să rămână împreună. Aderența și agregarea plăcilor sunt procese naturale, dar pot agrava condiții precum ateroscleroza și pot duce la formarea de cheaguri în vasele de sânge. Ambele mecanisme de mai sus lucrează pentru scăderea tensiunii arteriale în mod natural.
Shiitake conține o polizaharidă care arată rezultate promițătoare în cercetarea cancerului. Se numește Lentinan și suprimă creșterea tumorilor și poate preveni formarea cancerului. În plus, aceasta induce apoptoza în celulele canceroase, ceea ce înseamnă că le face să se distrugă.
Shiitakes s-au dovedit, de asemenea, că reduc efectele secundare ale tratamentului tradițional al cancerului prin chimioterapie.

Vitaminele Bronson sunt axate pe calitatea și potența produselor.
Această formulă contine ciuperci, fără umpluturi suplimentare. 
Vă oferim 200 mg de trei dintre cele mai benefice ciuperci din lume. Produsele noastre sunt testate și verificate pentru a asigura cea mai înaltă calitate, potență adecvată și un preț accesibil. 
Bronson este un brand în care poți avea încredere.

Efecte si beneficii Maitake - Reishi - Shiitake:
- sustine sistemul imunitar.
- adjuvant in tratamentele antitumorale
- adjuvant in chimio si radioterapie.
- efect adaptogen si antioxidant.
- reduce colesterolul si trigliceridele

Administrare: Ca supliment alimentar pentru adulți, luați 1 capsula zilnic sau conform recomandărilor unui medic

Compozitie:
Maitake mushroom(from 50 mg of a 4:1 extract) .... 200 mg
Reishi mushroom (from 20 mg of a 10:1 extract) .... 200 mg
Shiitake mushroom (from 50 mg of a 4:1 extract) .... 200 mg

Alte ingrediente: celuloză microcristalină, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, gelatină.

Daca sunteți gravidă, alăptați sau luați orice medicamente, consultați medicul înainte de utilizare.
Nu utilizați dacă etanșarea sub capac este ruptă sau lipsește.

Depozitați la temperatura camerei.
A nu se lăsa la îndemâna si vederea copiilor

Prezentare: Flacon cu 60 de capsule

Produs notificat la SNPMAPS

 

 

Scroll