Vitamina B12 Shot of Energy 100 tbl Bronson

0 Recenzie(ii)

Vitamina B-12 joaca un rol esential in metabolismul energetic normal.
Vitamina B12 este de asemenea necesara pentru sinteza ADN-ului, formarea normala a globulelor rosii, precum si producerea de neurotransmitatori in creier.
Deoarece ca B-12 este o vitamina solubila in apa, aceasta nu este depozitata in organism, ea trebuie administrata zilnic.

90,00 RON
cu TVA

VITAMINA B12

O tableta de Vitamina B12 2500 mcg Shot-of-Energy va oferi un impuls rapid, revitalizandu-te rapid. In plus in afara de faptul ca ajuta la menținerea nivelurilor de energie robuste, acest nutrient esential ajuta la mentinerea sistemului imunitar puternic.

Vitamina B-12 joaca un rol critic in metabolismul energetic adecvat, ajutand la descompunerea acizilor grași și sintetiza aminoacizilor pentru a produce energie. B12 este de asemenea necesar pentru sinteza ADN-ului, dezvoltarea celulelor roșii din sange, precum și producerea de neurotransmitători in creier. 
Pentru că B-12 este o vitamină solubila in apă, este important pentru a reface acest nutrient în organism, in fiecare zi.

Bronson Shot-of-Energy ofera beneficiile Vitaminei B-12 într-o tableta; te vei simti in mod natural plin de energie, fara efecte secundare neplacute.

Compozitie:
Per 1 tableta
Vitamina B12 (Cianocobalamina)....2500 mcg (10000% VNR)
VNR-Valoare nutritionala de referinta

Alte ingrediente: celuloza microcristalina, acid stearic, dioxid de siliciu, stearat de magneziu vegetal, carbonat de calciu, hidroxipropilmetilceluloza.

Beneficii: Vitamina B12 contribuie la reducerea oboselii și extenuarii si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Administrare: Ca supliment alimentar, cate o tableta tableta pe zi, in timpul mesei, cu un pahar cu apa.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. 
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. 
A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Prezentare: Flacon cu 100 de tablete

Produs notificat la Ministerul Sanatatii

Scroll