Acid Folic 800 mcg + Vitamina B12 1000 mcg 60 cps Bronson

0 Recenzie(ii)

Acidul folic impreuna cu vitamina B12, ajuta la reducerea nivelului de homocisteina, un derivat de aminoacizi care poate fi daunator sistemului cardiovascular și neurologic atunci cand este prezent în exces.
In plus, femeile care au o alimentația sanatoasa cu acid folic adecvat pot reduce riscul apariției unui copil cu defecte congenitale ale creierului sau maduvei spinarii.

48,00 RON
cu TVA

Acid folic + Vitamina B12

Acidul folic, de asemenea cunoscut sub numele de vitamina B9, este necesar pentru buna dezvoltare a corpului. Este un factor cheie în producerea ADN-ului și  în numeroase alte funcții ale corpului.
Acidul folic, Impreuna cu vitamina B12, ajuta, de asemenea, la reducerea nivelului de homocisteina, un derivat de aminoacizi care poate fi daunator sistemului cardiovascular și neurologic atunci când este prezent In exces.
In plus, femeile care au o alimentație sanatoasa cu acid folic adecvat pot reduce riscul apariției unui copil cu defecte congenitale ale creierului sau maduvei spinarii.

Vitamina B12 este necesara pentru sinteza ADN, dezvoltarea celulelor roșii sanguine și funcția imuna; precum și funcția nervoasa și producția de neurotransmițatori.
Vitamina B12 joaca, de asemenea, un rol esențial In metabolismul energetic adecvat.
Vitamina B12, Impreuna cu acidul folic susțin reglementarea nivelurilor de homocisteina, cu  beneficii pentru sistemul  cardiovascular.

Ca substanțe nutritive solubile In apa, organismul nu stocheaza acid folic sau vitamina B12, astfel Incât acestea trebuie consumate zilnic prin dieta sau suplimente pentru a asigura ca sunt disponibile cantitați adecvate pentru o sanatate optima.

Acidul folic de la Bronson + vitamina B12 este un supliment vegetarian care asigura 800 mcg de acid folic și 1000 mcg de vitamina B12 per doza zilnica. Impreuna, aceste substanțe nutritive ajuta la susținerea sanatații cardiovasculare, a unui sistem nervos sanatos, a funcției sanatoase a creierului și pentru producerea de energie.

Beneficii : Acidul folic contribuie la functionarea optima a celulelor si la procesul de diviziune celulara. Vitamina B12 contribuie la reducerea oboselii și extenuarii si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Compozitie:
Acid folic (vitamina B9) .... 800 mcg
Vitamina B12 (cianocobalamina) .... 1000 mg

Alte ingrediente : Celuloza microcristalina, celuloza modificata, dioxid de siliciu, stearat de magneziu.

Administrare:
Numai pentru adulti. 1 capsula pe zi, in timpul mesei.

Acesta este un supliment alimentar, nu este un medicament. 
A nu se depasi doza zilnica recomanata. 
A se tine la loc uscat, ferit de lumina si caldura ( temperatura optima 15-30 C ).
A nu se administra copiilor.
A nu se lasa la vederea si indemana copiilor.

Produsul nu este  recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat.

Inainte de a consuma acest produs, consultati medical daca sunteti insarcinata sau alaptati.

Prezentare: Flacon cu 60 capsule

Produs notificat la Ministerul Sanatatii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Scroll